Menu

WERKEN BIJ ANDALUSIË FIETSREIZEN

Lijkt het jou wat om een seizoen als gids in Spanje aan de slag te gaan?

FIETSGIDS IN ANDALUSIË

Als fietsgids ga je gemiddeld 4 dagen per week met gasten op de racefiets op pad. Onderweg heb je de verantwoordelijkheid voor de goede gang van zaken, zorgt voor de juiste route en bepaalt waar de koffiestop plaats gaat vinden. Kleine reparaties voer je vanzelfsprekend voor de gasten uit.Om 10 uur wordt er vertrokken bij het hotel en rond 15 uur ben je, inclusief een korte koffiestop, weer terug. Onderweg maak je met de gasten afspraken over de verzamelpunten en zorgt dat iedereen een leuke dag heeft.

Tevens zijn de gidsen verantwoordelijk voor het assisteren bij de ontvangst van de gasten, het maken van foto’s en video’s en het begeleiden van de gasten naar de restaurants. De taken worden volgens een weekplanning over alle gidsen verdeeld.

AAN DE SLAG? 

Ben je fietsgek en heb je zin om in het voorjaar van 2018 in een zonnige en bergachtige omgeving je hobby uit te oefenen? Dan biedt Andalusië Fietsreizen je de mogelijkheid om van maart tot en met mei (of juni) in Andalusië te verblijven.
Andalusië Fietsreizen staat voor kwaliteit en plezier in het fietsen. Door het kleinschalige karakter kan ik goed inspelen op de individuele wensen van de gasten. Van jou wordt verwacht dat jij je daar in thuis voelt en hetzelfde biedt. Daarom moet je het leuk vinden om met mensen te werken en de gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen.

De gidsen beschikken vanzelfsprekend over een uitstekende conditie. Spreek je ten minste een paar woorden Spaans dan is dat erg handig.

KENNISMAKINGSDAG

Eens per jaar organiseren wij een kenninsmakingsdag in Limburg. We zullen dan een mooie ronde fietsen door de Limburgse heuvels.
We kunnen dan wat meer vertellen over het werk als gids, en over Andalusië.
Ben jij, of ken jij iemand die geschikt is? Wanneer jij ons de gouden tip levert voor één van onze gidsen ontvang je een Andalusië Fietsreizen actiepakket én 20% korting op jouw vakantie bij Andalusië Fietsreizen!

Interesse? Stuur een bericht aan Robin Driehuijs voor meer informatie en de voorwaarden.