Menu

Trappers tapas

Trappers tapas

Een week heerlijk genieten – Overdag lekker fietsen en ‘s-avonds heerlijk dineren

Trappers tapas
  • Heerlijk fietsen en dineren in Andalusië
  • Elke avond een topdiner
  • Nederlandse chef
  • Volledig verzorgde week vol fietsplezier

Prijs: 865

Reserveer direct

Van 15 tot 22 april 2017 en Van 23 tot 30 september 2017

Heerlijk fietsen en elke avond een geweldig diner
Je maakt dagelijks een mooie tocht op de racefiets in de omgeving van Ronda waarbij je kennis maakt met de schitterende bergen en stuwmeren in de omgeving. Dagelijks maken we van 10 uur tot 15 uur een toertocht in verschillende richtingen waarbij we de prachtige witte dorpen aandoen.
Elke avond zet chef Esther van Leeuwe je een heerlijk diner voor van gerechten op basis van verse ingrediënten uit de streek. Een week waarbij je overdag geniet van het landschap en ‘s-avonds van het heerlijke diner. Eenmaal verzorgt Esther onderweg een uitstekende picknick, dichtbij Ronda zodat je daarna snel thuis bent.
Topgerechten

“VraagVRAAG DIRECT INFORMATIE OVER JE CULINAIRE FIETSVAKANTIE IN APRIL OF SEPTEMBER

Fietsen en dineren
EEN FIETSVAKANTIE MET TOPDINERS IN ANDALUSIË.
Geweldig fietsen en genieten van heerlijke tapas; kortom trappers tapas. Wie wil dat nu niet en daarbij genieten van de Andalusische zon.
Elke dag maken we schitterende dagtochten in de spectaculaire omgeving van Ronda. Je verblijft in het gezellige hotel San Francisco. Elke avond verzorgt chef Esther van Leeuwe een uitstekend verzorgd 3 gangen diner. Jij komt om te fietsen en te genieten. Al het andere wordt uitstekend voor je verzorgd van de transfer van en naar de luchthaven tot en met het hotel en de fietsen.
Je fietst onder begeleiding van een Nederlandstalige gids op een uitstekende Trek racefiets. Geen zorgen over de route, de mooiste plekjes en de beste café’s.Maar vooral mooie kilometers en uitstekend eten.

VraagWIL JE ERBIJ ZIJN VAN IN APRIL OF SEPTEMBER TIJDENS DE CULINAIRE FIETSVAKANTIE – TRAPPERS TAPAS? RESERVEER DIRECT JE PLAATS VIA DE BUTTON.