Menu
Loading Events

← Back to Events

AFR

juni 2019

Pico Veleta Mountainbike individueel

juni 15 - juni 22
€815

De eerste dag beginnen we met een clinic ter verbetering van je vaardigheden. Aansluitend maken we elke dag mooie en uitdagende dagtochten in de bergen rondom Ronda. Op de afsluitende vrijdag verzorgen we een transfer naar de Pico Veleta op 2.550m hoogte. Dan wordt er 10km semi – verhard geklommen naar de top. Na een korte stop wordt via de zuidzijde afgedaald en volgt de transfer terug naar Ronda. Je verblijft op basis van half pension in fietshotel San Francisco, een gezellig familiehotel in het centrum van Ronda.

Find out more »

Pico Veleta MTB-week

juni 15 - juni 22
€815

GEGARANDEERD VERTREK TRIP NAAR PICO VELETA VOLLEDIG VERZORGD TRANSFER LUCHTHAVEN MÁLAGA GOED FIETSHOTEL DINERS IN LOKALE RESTAURANTS        PROFSSIONELE BEGLEIDING NEDERLANDSTALIGE FIETSGIDS

Find out more »

Oliebollen arrangement

juni 22 - juni 29
€515

Geniet na de kerstdagen en het nieuwjaar van een geheel verzorgd arrangement. Je wordt opgehaald en teruggebracht naar het vliegveld van Málaga. Daartussen is alles voor je geregeld; hotel met ontbijt, diners, fiets en routes op GPS van 50 tot 15km per dag. Alles is voor je geregeld zodat jij 100% kunt genieten van fietsen in Andalusië op je eigen niveau! Fiets je liever op de MTB? Ook dat is geen probleem!

Find out more »
+ Export Events