Menu

Onze Fietsen

Racefietsen

We beschikken over een uitstekend onderhouden park van nieuwe racefietsen. Alle fietsen zijn Trek Emonda ALR en afgemonteerd met een 105 groep. Door zijn lichte gewicht, stijve frame en de soepel schakelende groep dé perfecte fiets voor eindeloos genieten in de bergen.

  • Trek Emonda ALR, afgemonteerd shimano-105
  • Lichtgewicht + stijf frame + soepel schakelen
  • Zadeltas (incl. bandenlichters, binnenband, gaspatroon+nippel)
  • Basic fietscomputer aanwezig (montage eigen fietscomputer mogelijk)
  • Uitstekend onderhouden: wordt iedere week technisch nagekeken + schoongemaakt

MTB’s

Voor de mountainbikes is er keuze uit verschillende types. Van een eenvoudige aluminium “hardtail” tot een carbon “full-suspension”, het is allemaal beschikbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden.

  • Verschillende mogelijkheden: van aluminium tot carbon
  • Zadeltas (incl. bandenlichters, binnenband, gaspatroon+nippel)
  • Basic fietscomputer aanwezig (montage eigen fietscomputer mogelijk)
  • Uitstekend onderhouden: wordt iedere week technisch nagekeken + schoongemaakt

Fietsenberging en onderhoud

De fietsen worden veilig bewaard in onze eigen berging en elke week na afloop van jouw fietsvakantie gronding voor je schoongemaakt. Tevens worden de fietsen elke week nagekeken op een goede werking. Is er toch een keer een klein mankement dan verhelpen we dat direct.

Accessoires

Elke fiets is voorzien van een zadeltas met bandenlichters, een binnenband, een gaspatroon en de bijbehorende nippel. Ook is elke fiets voorzien van een eenvoudige teller om afstand, tijd en snelheid bij te houden. Neem je je eigen fietscomputer of teller mee? Ook die zetten we graag op je fiets.

Bepaal de juiste maat van je fiets!

Prettig fietsen begint met de juiste framemaat van je racefiets.
Om de juiste maat te bepalen hebben we een handige tabel die ook rekening houdt met de geometrie van onze trek fietsen.Je kunt hier aan de hand van je lengte bepalen welke maat voor jou het beste is.

De meeste mensen kunnen deze tabel gebruiken, tenzij je extreem korte of lange benen hebt voor jouw lengte. Dan kun je het beste op basis van je binnenbeenlengte je framemaat bepalen, Die meet je zo: ga met een kleine spreidstand van 15cm staan. Plaats een waterpas tussen je benen in je kruis en laat iemand goed verticaal de hoogte meten (bovenkant waterpas!!). Dit getal vermenigvuldig je met de factor 0,665 en die uitkomst is je framemaat.

Eigen fiets mee? Dat kan!

Wil je op je eigen racefiets of MTB gaan rijden dan verzorgen wij het veilige transport van je fiets van de luchthaven naar Ronda en de week erna weer terug. Zorg voor het transport in het vliegtuig en van de luchthaven naar Ronda dat je dure fiets goed ingepakt is in een fietstas, -koffer of -doos.

Vraag ons gratis ebook aan

Vind ons op Facebook

Benieuwd naar onze reizen? Kijk hieronder voor onze reizen of schrijf je in voor de nieuwsbrief!