Menu
Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Events for maart 3, 2018

Day Navigation

All Day

Rondreizen Andalusië

februari 1 - november 30
€985

GEGARANDEERD VERTREK PRACHTIGE ROUTES VOLLEDIG VERZORGD TRANSFER LUCHTHAVEN MÁLAGA GOED FIETSHOTEL DINERS IN LOKALE RESTAURANTS TREK EMONDA ALR RACEFIETS BAGAGEVERVOER Rondreizen Andalusië Andalusië is een prachtige regio in het zuiden van Spanje met een indrukwekkend landschap en heerlijk klimaat: de ideale plek voor een uitdagende fietsvakantie. Geniet van het prachtige landschap terwijl wij alles voor […]

Find out more »

Startweek maart

februari 24 - maart 3
€640

In dit geheel verzorgde arrangement, zorgen wij voor een onbezorgde fietsvakantie. In een vijftal prachtige dagtochten gaan we uren op de fiets maken om de basis voor een goede conditie te leggen voor het hele jaar. Wanneer het in Noord-Europa nog koud en nat kan zijn, zorgt de zon in Andalusië al voor perfect fietsweer! Bienvenidos a Andalucia!

Find out more »

Trainingsweek “La Sufrida”

maart 3 - november 3
€795

KIES JE EIGEN VERTREKDATUM!
Deze trainingsweek is bedoeld voor de echte kilometervreters, de mannen en vrouwen met een goede conditie die al enige ervaring hebben in het fietsen in de bergen. Zijn jullie op zoek naar een echte uitdaging op de racefiets? Dan is dit precies wat je zoekt!

Find out more »

Pico Valeta Racefiets Groepen

maart 3 - november 3
€815

KIES JE EIGEN VERTREKDATUM!
Als je graag de hoogste toppen verkent is het Pico Veleta Arrangement echt iets voor jou. Een absoluut hoogtepunt; Met zijn 3.395m is de Pico Veleta de hoogste geasfalteerde pas in Europa. Een volledig verzorgde fietsvakantie, waarin we op iedere dag een mooie tocht organisen, met op de laatste dag de klim vanuit Granada naar de Pico Veleta.

Find out more »

Trappers Tapas

maart 3 - november 3
€835
Fietsontbijt

KIES JE EIGEN VERTREKDATUM!
Het beste van twee werelden: Heerlijk fietsen en geweldig eten
Je maakt dagelijks een mooie tocht op de racefiets in de schitterende omgeving van Ronda waarbij je kennis maakt met de indrukwekkende bergen en schilderachtige witte dorpjes in de omgeving. Elke avond een heerlijk diner van gerechten op basis van verse streekproducten.

Find out more »

Pico Veleta Mountainbike

maart 3 - november 3
€715

KIES JE EIGEN VERTREKDATUM!
We maken elke dag mooie en uitdagende dagtochten in de bergen rondom Ronda, en er zijn diverse clinics ter verbetering van je vaardigheden. Op de afsluitende vrijdag verzorgen we een transfer naar de Pico Veleta op 2.550m hoogte. Je verblijft op basis van half pension in fietshotel San Francisco, een gezellig familiehotel in het centrum van Ronda. Ben jij klaar voor deze mountainbike uitdaging?

Find out more »
+ Export Events