Menu

Ben jij de fietsgids die we zoeken om in het voorjaar van 2018 in Andalusië te werken? Lees dan snel verder en ga vooral naar de pagina werken bij

Als fietsgids ga je gemiddeld 4 dagen per week met gasten op de racefiets op pad. Onderweg heb je de verantwoordelijkheid voor de goede gang van zaken, zorgt voor de juiste route en bepaalt waar de koffiestop plaats gaat vinden. Kleine reparaties voer je vanzelfsprekend voor de gasten uit.Om 10 uur wordt er vertrokken bij het hotel en rond 15 uur ben je, inclusief een korte koffiestop, weer terug. Onderweg maak je met de gasten afspraken over de verzamelpunten en zorgt dat iedereen een leuke dag heeft.

Uiteraard beschik je over en uitstekende basisconditie en ben je gewend om in de bergen te fietsen. Verder heb je interesse in mensen en vind je het leuk om het de gasten naar de zin te maken. In de periode dat je hier actief bent als fietsgids woon en leef je met de overige gidsen in een appartement en verzorg je samen jullie huishouden.

Tevens zijn de gidsen verantwoordelijk voor het assisteren bij de ontvangst van de gasten, het maken van foto’s en video’s en het begeleiden van de gasten naar de restaurants. De taken worden volgens een weekplanning over alle gidsen verdeeld. Interesse? lees meer op de pagina werken bij