Menu

ONTDEK ANDALUSIË PER FIETS

 

Blijf op de hoogte van onze reizen!

Onze Reizen

Fietsen in Andalusië

Andalusië is een prachtige regio in het zuiden van Spanje met een indrukwekkend landschap en heerlijk klimaat: de ideale plek voor een uitdagende fietsvakantie. Er zijn schitterende routes, maar je moet wel weten waar en vooral moeten ze zijn afgestemd op jouw niveau en wens. De mogelijkheden zijn legio: van een pittoreske tocht tussen de typische “Witte Dorpjes” tot mountainbiken langs de kloof van Ronda met uitzicht op de imposante brug. Of misschien wil je het maximale uit jezelf halen op roemruchte klims uit de Vuelta a España zoals Puerto de las Palomas of Puerto del Boyar. Nog niet genoeg gehad? Daag jezelf uit op de Pico Valeta, met 3.395m de hoogste geasfalteerde pas in Europa!

Benieuwd naar onze routes? Download de GPS-routes hier gratis!

Onze routes zijn met zorg samengesteld en leiden je langs de mooiste plekken in Andalusië. Vraag gratis de GPS routes aan we houden je als bonus op de hoogte over onze reizen.

Ontdekken. Uitdagen. Genieten.

 

Maak kennis met het team

Ger de Heus

Ger de Heus

Eigenaar en oprichter Andalusië Fietsreizen

Ger de Heus – Ronda (SP)

Ik ben oprichter en eigenaar van Andalusië Fietsreizen en bovenal enthousiast toerfietser en gegrepen door de schoonheid van Andalusië!

Danny

Danny

Fietsgids

Danny, 53 jaar – Westerlo (BE)

Grootste voldoening is wanneer de gasten de (soms) zware inspanningen uitrijden en zeggen dat het “goed” was.

Jord van Haelst

Jord van Haelst

Fietsgids

Jord, 25 jaar – Tilburg (NL)

Ik geniet van touren met “doorrijders” in het Spaanse landschap, afgewisseld met ‘team terras’ bij de vele Spaanse koffietentjes!

Shaghayegh Farkooshi

Shaghayegh Farkooshi

Fietsgids

Shagha, 36 jaar – Almere (NL).

Ik houd van fysieke uitdaging in goed gezelschap…oftewel: lekker fietsen in combinatie met een goed verhaal 😉

Robin Driehuijs

Robin Driehuijs

Fietsgids en Specialist Sociale Media en Marketing

Ik ben fanatiek wedstrijdrenster bij wielervereniging De Jonge Renner en voor Andalusië Fietsreizen doe ik – naast het gidsen – onderhoud aan de sociale media en marketing.

Peter Wierda

Peter Wierda

Fietsgids

Puffend een Berg op, Lachend de berg af! Het liefst deel ik mijn passie voor fietsen met anderen, zowel op de weg, als op een MTB-trail…of op het terras!

Ervaringen van onze gasten

‘Lekker een weekje fietsen in een fantastische omgeving. Totale ontzorging van je fietsvakantie met een aangenaam gezelschap.

Flexibel in aanpassingen. Topweek gehad!’

Ton van Empel

Belasting adviesgroep Asten

‘Midden april een weekje vakantie geboekt bij Andalusië fietsreizen, mijn God, wat was dat geslaagd! Voor gepassioneerde fietsers als wij was echt alles aanwezig om een stevige trainingsbasis te leggen om de rest van het jaar op te teren.’

Dieter en Philippe

Kies je eigen vertrekdatum! (van februari t/m november)